Vijesti i događanja
tri najnovije vijesti

 

 

PRIMANJE U VIJEĆNICI ZA MLADE
U srijedu 14. siječnja u prepunoj dvorani Vijećnice grada Rijeke uručene su nagrade Saveza. Riječ je o programu koji je rezultat rada Saveza inovatora PGŽ Rijeka i IN kluba u 2014. godini.

2015-01-18 | doznaj više

LJETNA ŠKOLA ELEKTRONIKE
Program je namijenjen učenicima osnovnih škola od 3 do 8 razreda i početnim razredima srednjih škola. Ljetna škola elektronike tradicionalno okuplja mlade koji žele naučiti nešto novo u području elektronike, koji žele savladati osnovne tehnike rada s lemilicama, ali od kojih će neki ostati u inventivnom radu i ubuduće, a najbolji u projektu »Moje sutra« . Inače se program odvija već devet godina i ima uvijek znatan interes mladih.

2013-07-02 | doznaj više

Svečano primanje učenika u domu kulture Čavle
Primorsko goranska županija je u petak 14. 06.2013. u domu kulture Čavle organizirala tradicionalno svečano primanje za učenike osnovnih i srednjih škola i njihove mentore, prvonagrađene na natjecanjima znanja, smotrama i sportskim natjecanjima na državnoj i međunarodnoj razini u školskoj godini 2012./2013.

2013-06-20 | doznaj više

Pregled svih objavljenih vijesti »

LJETNA ŠKOLA ELEKTRONIKE

Program je namijenjen učenicima osnovnih škola od 3 do 8 razreda i početnim razredima srednjih škola. Ljetna škola elektronike tradicionalno okuplja mlade koji žele naučiti nešto novo u području elektronike, koji žele savladati osnovne tehnike rada s lemilicama, ali od kojih će neki ostati u inventivnom radu i ubuduće, a najbolji u projektu »Moje sutra« . Inače se program odvija već devet godina i ima uvijek      znatan interes mladih.

Ove godine program će se održavati od 26.06. do 10.07. 2013.od 9,00 do 11,30 sati u sjedištu Zajednice tehničke kulture na Korzu pri CTK - Tehničkom centru mladih.
Ljetnu  školu elektronike organiziraju IN klub inovatora Rijeka i Elektroindustrijska i obrtnička škola Rijeka,  koji imaju za cilj animaciju mladih i njihovo usmjeravanje ka proizvodnim zanimanjima i inovacijama.
Učenici kroz školu prolaze put od upoznavanja s osnovnim elementima koji se koriste u elektronici, pa sve do izrade tiskane ploćice i sklopa koji i konačni rad polaznika. Polaznik je uspješno završio školu ukoliko njegov je završni rad ispravan.
Polaznici koji uspješno završe školu dobivaju potvrdu na prigodnoj svečanosti i uključuju se u danje programe rada s mladima.