Vijesti i događanja
tri najnovije vijesti

 

 

PRIMANJE U VIJEĆNICI ZA MLADE
U srijedu 14. siječnja u prepunoj dvorani Vijećnice grada Rijeke uručene su nagrade Saveza. Riječ je o programu koji je rezultat rada Saveza inovatora PGŽ Rijeka i IN kluba u 2014. godini.

2015-01-18 | doznaj više

LJETNA ŠKOLA ELEKTRONIKE
Program je namijenjen učenicima osnovnih škola od 3 do 8 razreda i početnim razredima srednjih škola. Ljetna škola elektronike tradicionalno okuplja mlade koji žele naučiti nešto novo u području elektronike, koji žele savladati osnovne tehnike rada s lemilicama, ali od kojih će neki ostati u inventivnom radu i ubuduće, a najbolji u projektu »Moje sutra« . Inače se program odvija već devet godina i ima uvijek znatan interes mladih.

2013-07-02 | doznaj više

Svečano primanje učenika u domu kulture Čavle
Primorsko goranska županija je u petak 14. 06.2013. u domu kulture Čavle organizirala tradicionalno svečano primanje za učenike osnovnih i srednjih škola i njihove mentore, prvonagrađene na natjecanjima znanja, smotrama i sportskim natjecanjima na državnoj i međunarodnoj razini u školskoj godini 2012./2013.

2013-06-20 | doznaj više

Pregled svih objavljenih vijesti »

Svečano primanje učenika u domu kulture Čavle


                        NAGRAĐENI UČENICI -ZALOG BUDUĆNOSTI

Primorsko goranska županija je  u petak 14. 06.2013. u domu kulture Čavle organizirala  tradicionalno svečano primanje za učenike osnovnih i srednjih škola i njihove mentore, prvonagrađene na natjecanjima znanja, smotrama i sportskim natjecanjima na državnoj i međunarodnoj razini u školskoj godini 2012./2013. Više od tristo učenika i stotinjak njihovih mentora iz dvadeset osnovnih i srednjih škola te dva učenika doma s područja cijele županije pozdravio je primorsko-goranski  župan Zlatko Komadina te im u društvu  svoje zamjenice Marine Medarić i načelnika Općine Čavle Željka Lambaše uručio darove.
- Ova županija ima s vama sigurnu budućnost, koja leži upravo u znanju i mladosti, a natjecanja, pri tome i uspješni rezultati, najbolji su poticaj za učenje, kazao je župan Komadina.
Nagrađeni učenici koji su se natjecali u organizaciji Saveza inovatora Primorsko-goranske županije i Saveza riječkih inovatora, a kojima je Župan uručio darove na svečanom primanju bili su:
Alen Žlimen  iz Srednje škole za elektrotehniku i računalstvo, Marino Cetina, Ivan Diklić, Dino Spasić, Dario Tancabel i Renato Mršić iz Elektroindustrijske i obrtničke škole Rijeka, Ena  Prisilović, Nikola Piškulić, Bruna Pohl, Roberta Catina, Mateo Jurčić, Lucija Bravić, Samantha Grubiša, Roni Kostadina, Katarina Sinković, i Sara Pregel iz Škole za primijenjenu umjetnost.

Dodjela

Dodjela